23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange, del 1

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement A/S
Torben Bjørn er indtrådt i bestyrelsen hos Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement A/S i stedet for Nils Utke Foss og Henrik Stenbjerre (kilde: Børsen).

Brüel & Kjær Sound and Vibration Measurement A/S leverer integrerede løsninger til måling og analyse af lyd og vibrationer.

Danfoss Solutions A/S
Lars Bo Grønbæk er tiltrådt sin administrerende direktør hos Danfoss Solutions i stedet for Johnnie Rask Jensen (kilde: Biq.dk).

Danfoss Solutions har specialiseret sig i omkostningsbesparende løsninger til forsyningsværker til store industrielle såvel som til kommercielle kunder, i fødevare- og drikkevareindustrien, fremstillingsindustrien, medicinalvirksomheder, hospitaler og lufthavne.

Læs også: Nyt fra bestyrelser og direktionsgange, del 2

Haldor Topsøe International A/S
Bjerne Steffen Clausen er indtrådt i bestyrelsen hos Haldor Topsøe International A/S i stedet for Niels Kegel Sørensen (kilde: Børsen).

Haldor Topsøe er specialist inden for procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Ingeniørhøjskolen i Århus
Ove Poulsen stopper den første februar som rektor for Ingeniørhøjskolen i Århus. Hans stilling bortfalder som led i ingeniørhøjskolens fusion med Aarhus Universitet.

Ove Poulsen skal fremover bl.a. være direktør for vindenergicentret på Fyn.

Medtronic
Marianne Reedtz Sparrevohn er blevet udnævnt til som pr- & communications-manager hos Medtronic med ansvaret for virksomhedens kommunikationsaktiviteter i Norden og Østeuropa (kilde: Berlingske Tidende).

Medtronic er specialiseret i medico-teknologi til smertelindring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094