23948sdkhjf

Scanlaser flytter i nye lokaler

Den fynske GPS- og maskinstyringsvirksomheden tager konsekvensen af fremgangen og rykker ind i et større domicil.
Scanlaser – der ind til april 2010 hed Mikrofyn Salg DK – flytter om cirka to uger ind i nye og større lokaler.

- Baggrunden for Scanlasers flytning til et nyt og større domicil er dels en positiv udvikling på virksomhedens ordreside og dels en øget aktivitet omkring nyudvikling – blandt andet af GPS-produkter. Vi er gradvist vokset fra vores hidtidige lokaler på Bondovej, Scanlasers nye domicil på Hvidkærvej rummer omkring 1000 kvadratmeter kontor og lagerlokaler og betyder en væsentlig forbedring af pladsforholdene i firmaet, siger konsulent Leif Larsen til Licitationen.

De hidtidige lokaler på Bondovej i Odense overtages af firmaets udviklingsafdeling, mens resten af Scanlasers ansatte altså rykker lidt mod vest til Hvidkærvej, hvor engrosvirksomheden Carl Ras bliver genbo.

- Huset vil, når de sidste detaljer kommer på plads, danne ramme om femten medarbejdere fordelt på salgs- og serviceafdeling, administration, lager og værksted. Af disse udgør tre salgskonsulenter og syv teknikere Scanlasers mobile team af kørende medarbejdere, der servicerer kunder i hele landet. En nyskabelse på Hvidkærvej bliver et nyt servicecenter, der blandt andet vil indeholde et stort showroom, hvor vi løbende kan præsentere vores nyeste produkter for kunderne, fortæller Leif Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094