23948sdkhjf

Nu satser Detech på velfærdsteknologi

Efter et par års tilløb er den fynske elektronikvirksomhed nu i fuld gang med at udvikle løsninger til det hurtigt voksende marked.
Detech går nu for alvor ind i markedet for velfærdsteknologi, som man har store forventninger til i løbet af de kommende år.

- Vi er i gang med flere forskellige projekter, hvor vi arbejder sammen med Astrid Leisner & Søn. Det handler blandt andet om produkter, der skal hjælpe demente til at huske aftaler, samt hjælpe plejepersonalet på eksempelvis intensivafdelingen på et hospital med at finde ud af, hvornår en patient skal have skiftet ble, siger direktør Martin Ettrup til Electronic Supply.

2-3 nyansættelser
Han tilføjer, at velfærdsteknologi er et område, som Detech længe har ønsket at komme ind på, og at man – efter et par års tilløb – fortsat er tidligt i stadiet.

Først om et år til halvandet forventer den fynske virksomhed at kunne præsentere de første produkter. Af samme grund ønsker Martin Ettrup ikke at gå i detaljer omkring de enkelte teknologier, da Detech ikke ligefrem er den eneste aktør på det hastigt voksende marked for velfærdsteknologi.

- Men det er et område, vi forventer os meget af, og vi kommer til at skulle ansætte 2-3 medarbejdere på grund af det her, siger direktøren, som også har eksport som et klart mål.

Gør snakken til virkelighed
Detech er todelt på en måde, hvor Detech Development kort fortalt står som udviklingsafdelingen, mens Detech Electronics står for elektronikproduktionen.

Ifølge Martin Ettrup passer netop velfærdsteknologi perfekt til tostrengsstrategien.

Endelig er satsningen på velfærdsteknologi et forsøg på at frigøre sig fra de mange usikre faktorer omkring industrien for i stedet at satse på et marked i konstant vækst.

- Vi er et eksempel på, at velfærdsteknologi ikke bare er noget, vi går og siger. Vi satser på noget konkret og gør det, alle går og snakker om, til virkelighed, understreger Martin Ettrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109