23948sdkhjf

Hjælp til virksomheder med vækstpotentiale

Et nyt ledelsesudviklingsprojekt med et samlet budget på næsten 100 mio. kr. skal hjælpe ledere i små og mellemstore virksomheder med at skabe vækst.
Projektet ”Vækst via ledelse” skal styrke kompetenceudviklingen af ledelsen i 600 danske små og mellemstore virksomheder.

Målet er at klæde lederne på til at håndtere de udfordringer, man som virksomhed møder i et vækstforløb. Det skal ske via individuel rådgivning og strategisk sparring målrettet virksomheders konkrete behov.

- Jeg er glad for at kunne lancere en ny og stor sammenhængende indsat inden for ledelsesudvikling henvendt til små og mellemstore virksomheder. Ledelsen i de små og mellemstore virksomheder kan have svært ved at finde tid til strategisk udvikling af virksomheden, når den samtidig har travlt med den daglige drift. Med projektet giver vi virksomhederne nemmere adgang til kompetenceudvikling og strategisk sparring, siger erhvervs- og vækstminister Ole Sohn.

Styrker hjørnestenene i dansk erhvervsliv
Projektet gennemføres i et partnerskab mellem de 5 væksthuse, Center for Entreprenørskab og Innovation på Aarhus Universitet, Håndværksrådet og Dansk Erhverv.

Med projektet vil danske ledere i 600 virksomheder få opkvalificeret deres kompetencer, så de bliver bedre rustet til at lede virksomheden og skabe vækst.

- De små og mellemstore virksomheder er hjørnestenene i Danmarks erhvervsstruktur, men for få af vores iværksættere og mindre virksomheder kommer ind i solide vækstforløb. Med dette nye projekt sigter vi mod at styrke virksomhedernes ledelseskompetencer, og dermed bl.a. forståelsen for, hvordan virksomhederne kan skabe vækst og få succes på det globale marked, siger Lars Nørby Johansen, der er formand for Danmarks Vækstråd.

Se hele aftalen på www.evm.dk

Projektet ”Vækst via ledelse” har et samlet budget på næsten 100 mio. kr. og vil modtage støtte på op til 57 mio. kr. fra EU’s Socialfond og staten. Dertil kommer medfinansiering fra private parter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063