23948sdkhjf

GPV uddeler nødhjælp i Thailand

Elektronik- og mekanikproducenten er ikke selv påvirket af oversvømmelserne i Thailand, og det giver overskud til at hjælpe andre.
Ikke kun de lokale forholdsregler som GPV har truffet, men også GPV Asias beliggenhed i Bangpoo Industrial Estate har bevirket, at virksomheden har kunnet fortsætte produktionen uændret, mens andre dele af Bangkok har været ramt af oversvømmelser.

Den thailandske regering vurderer løbende risikoen for oversvømmelser i hele Bangkok, og Bangpoo Industrial Estate har i hele perioden været anset som et lavrisiko område.

Uddeler hjælpepakker
Under hele katastrofen har GPV Asia taget effektive forholdsregler mod oversvømmelserne, og det har bevirket, at mange af virksomheden medarbejdere har haft overskud til, sammen med ledelsen, at organisere nødhjælp til deres medborgere.

Den første uddeling af pakker med vand og mad fandt sted, mens oversvømmelserne i Bangkok var på sit højeste. Sidste søndag blev der gennemført endnu en velorganiseret hjælpeindsats, hvor et terrængående køretøj transporterede 35 medarbejdere til vanskeligt tilgængelige områder, hvor 350 hjælpepakker blev fordelt. Dette arbejde er en del af GPV's kultur og CSR-politik, men det er takket være virksomhedens medarbejdere, der har brugt deres fritid til at organisere og gennemføre projekterne, at det har været muligt at tage disse initiativer.

Endnu en uddeling af 350 hjælpepakker vil blive gennemført af GPV's medarbejdere i løbet af uge 47, denne gang finansieret af midler, man tidligere har brugt på at sende trykte julekort til kunder og forretningsforbindelser, der i år vil modtage julehilsen pr. e-mail.
Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079