23948sdkhjf

Nyt om navne: B&O henter Lego-direktør

Struer-virksomheden har ansat 44-årige Christian Iversen som Vice President, Corporate Services, i en ny funktion, der samler flere af afdelingerne.
Bang & Olufsen har været en tur omkring LEGO for at finde selskabets nye forstærkning til ledelsesteamet.

Der er tale om 44-årige Christian Iversen, som tiltræder fra 1. januar 2012 i en nyoprettet stilling, der samler HR, IT, Shared Services og Kaizen/Lean-afdelingerne.

Christian Iversen, der refererer direkte til administrerende direktør Tue Mantoni, får ansvaret for Bang & Olufsens ”transformation til en mere globaliseret, effektiv og adræt organisation” med fokus på at levere stor værdi til kunderne.

- Hos Bang & Olufsen er vi midt i en væsentlig forandring. Christians brede erfaring fra Lego og hans erfaring med at bygge tværfunktionelle processer kan hjælpe os med at reducere kompleksiteten og forbedre eksekveringen. Jeg ser især frem til at arbejde sammen med Christian omkring udvikling og implementering af en motiverende og robust HR udviklingsstrategi, så vi kan opbygge virksomhedens kompetencer og forberede os på fremtidige udfordringer og vækst, udtaler adm. direktør Tue Mantoni.

Christian Iversen har titel af koncerndirektør for LEGO’s Corporate Center.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203