23948sdkhjf

Delfi lander millionaftale med Coop

Delfi Technologies A/S skal levere Breece System og fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter til 77 af kædens butikker.
Delfi Technologies A/S har indgået en aftale med Coop Danmark A/S om levering af Breece System og fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter til 77 af kædens butikker i både Danmark og Grønland.

Aftalen – der har en samlet værdi på over 50 mio. kr. – er kommet i stand efter, at Coop har brugt systemet på forsøgsbasis i udvalgte butikker.

- Aftalen med Coop er den største aftale med fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter i Norden, hvor den første installationsbølge er på 77 butikker. Det er fremtidens løsning og derfor tror vi på, at det blot er et spørgsmål om tid, før vi ser de fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter i mange flere butikker, siger salgs- og marketingdirektør i Delfi Technologies A/S, Michael Jørgensen.

Løsningen Coop har valgt, er en fuldgrafisk løsning med en 2-vejs RF kommunikation, hvor bare én enkelt sender ofte er nok til at dække en hel butik. Dette er med til at forenkle løsningen og holde installationstiden nede.

Om Breece System
Med Breece System kan butikker udrydde prisfejl og mindske kø tiden ved kasserne, da der fremover vil være 100% nøjagtighed og overensstemmelse mellem prisangivelsen på de elektroniske hyldeforkanter og i kassen. Man kan kombinere alt fra varetekst og billeder til stregkoder og logoer på de elektroniske hyldeforkanter.

Der er mulighed for at lave centrale opdateringer på kædeniveau, uden at hver butik er involveret, men samtidig er der også mulighed for at den enkelte butik kan foretage sine egne opdateringer. Den fuldgrafiske løsning kan implementeres mens butikken opretholder den daglige drift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11