23948sdkhjf

kk-electronic efterlader positive fodspor i Kina

Ikast-virksomheden er blandt de første deltagere i et nyt dansk initiativ, der skal brande danske virksomhedsværdier i Kina.
Antallet af danske virksomheder stiger, og det stiller samtidig stadig større krav til, hvordan de brander sig på det enorme marked.

Derfor har den danske ambassade i Beijing i samarbejde med danske virksomheder lanceret et nyt, innovativt initiativ til at brande danske CSR værdier. Initiativet består af en CSR håndbog og en indsats for at gøre virksomhedernes positive fodspor i Kina synlige på ambassadens blogs og hjemmesider.

Blandt de første virksomheder til at medvirke i projektet, der hedder ’My Danish footprint in China’, er kk-electronics, som derved er kommet i selskab med blandt andre Mærsk, LOGSTOR, Lundbeck og Jysk.

Joint venture i Kina
Planen er, at håndbogen skal uddeles til ledende kinesiske politikere, embedsfolk og virksomheder, så bogen, sammen med onlineinitiativerne, kan vise de kinesiske beslutningstagere de positive fodspor, som danske virksomheder efterlader. På den måde er planen på længere sigt at skabe endnu bedre rammebetingelser for danske virksomheder i Kina.

Initiativet handler kort sagt om indirekte branding af danske CSR værdier i Kina, og om at fastholde eksportvæksten og gode vækstbetingelser i Kina.

Initiativet bliver lanceret ved en reception den 28. november på ambassaden i Beijing i selskab med badmintonspiller Peter Gade, den kendte, kinesiske forfatter Wang Fan og den danske ambassadør i Kina, Friis Arne Petersen. De bidrager alle tre til initiativet.

kk-electronic er til stede i Kina som et joint venture under det lidet mundrette navn Chongqing kk-QW Windpower Equipment Co. Ltd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094