23948sdkhjf

Electronic House UAB ansætter og opruster

En succesfuld HI Messe får nu ledningskonfektionsfirmaet til at opruste med syv nye ansættelser og løfte om opkøb i snarlig fremtid.
Den nys overståede HI Messe i Herning viste sig at være en stor succes for Electronic House UAB, som udstillede i Danmark for første gang.

Nu tager firmaet så konsekvensen ved at ansætte syv nye personer.

Men derved har vi ikke hørt det sidste fra firmaet, bedyrer CEO Palle Gravesen Jensen:

- Virksomheden vil ekspandere yderligere på det danske marked gennem fortsat organisk vækst, men også gennem opkøb og overtagelse af relevante virksomheder i markedet. Mange synergier kan ventes og med stor fordel til slutkunderne i Danmark, siger han.

Kan gå ind på det amerikanske marked
Palle Gravesen Jensen glæder sig over firmaets succes, og han er ikke i tvivl om, hvad grundlaget for væksten er.

- Det er ingen hemmelighed, at en af vores styrker er vores omkostningsniveau, men dertil skal det siges, at de nye projekter og kunder, vi har fået i forbindelse med HI messen, har for fleres vedkommende også har været et andet element, siger han og fortsætter:

- Kunderne ønsker os tættere på, og med ind i udviklingsfasen omkring opbygning af styklister, materialevalg og design. For eksempel at lave ensfarvet ledningsnet med inkjet mærkning for at undgå mangefarvet ledningsnet med mange omstillinger.

Endelig er det en fordel, at Electronic House UAB kan lave UL-produkter, som kan gå på det amerikanske marked, fremhæver Palle Gravesen Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094