23948sdkhjf

Master Mind forum gentager succesen

Temaet er ”Organisering i en mere og mere globaliseret verden”, når det succesfulde embedded ledelses forum Master Mind for tredje gang åbner dørene sidste i september.
Master Mind forum for udviklingsansvarlige er nu en realitet. Med den store tilstrømning og positive tilkendegivelser fra industriens R&D ledere fra de to første møder, inviterer initiativtagerne nu til det tredje møde, som afholdes i Århus og København henholdsvis den 26. og 28. september.

- Vi tog initiativet til at oprette Master Mind forum, fordi flere af vores kunder gav udtryk for at der i elektronik og IT branchen var og er brug for et forum til diskussioner blandt ligesindede med elektronik udviklingsansvar. Vores udgangspunkt er ledelsesmæssigt både den teoretiske og praktiske vinkel. Det er det, der gør det spændende, informativt og givende at deltage, fortæller Managing Partner i Embedded People, Lars Blauenfeldt.

Næste Master Mind Forum i september
Emnet i september er ”Organisering i en mere og mere globaliseret verden”.

Til at dække den teoretiske og empiriske del af indlæggene i København og Århus vil Lars Håkonsson, Professor fra CBS, give sin vurdering. Lars Håkonsson har i mange år forsket i R&D Management og går for at være den mest vidende på området i Danmark.

I Århus vil R&D Director fra B&O Allan Krogh Erlandsen og Vice President Technology fra Vestas Carl Erik Skjølstrup dække de praktiske erfaringer.

I København deler Senior Vice President Global R&D and Operation GN Netcom, Thomas Evers Christensen ud af sine praktiske erfaringer.

Tidligere møder
De foregående møder havde temaerne ”Ledelse af primadonnaer” og ”Globalisering/Offshore”.

Og de har været så stor en succes, at deltagerne allerede nu ser frem til det næste forum.

- Det har været nogle spændende emner. Lige til at tage med hjem. At deltage i Master Mind Forum for udviklingsansvarlige giver en anden indgangsvinkel til at løse dagligdagens problemer. Her møder man ligesindede kolleger. Det giver nogle gode diskussioner, hvor vi i al fortrolighed kan hjælpe og inspirere hinanden. Det første møde om primadonna ledelse var også helt i top med en fantastisk kompetent indlægsholder. Alt i alt har det været overraskende godt, og bliver det næste tema ”lige så relevant”, så er jeg allerede tilmeldt, siger Jan Harding Gliemann, Functional Manager, Software Product Development, W-Europe, Grundfos.

Embedded People
Embedded People er en dansk medarbejderejet konsulentvirksomhed med fokus på udviklings- og ledelsesressourcer indenfor embeddede løsninger. Embedded People er en ung virksomhed med mange års erfaring i den embeddede verden. Alle har enten været konsulenter / udviklere eller ledere / projektledere. Specialerne er konsulenter on-site i kundens projekt - insourcing - på kundens adresse. www.embeddedpeople.dk

For yderligere information eller tilmelding er man velkommen til at kontakte for København, Lene Fischermann på mobil 3033 7221 eller mail lene@embeddedpeople.dk eller Århus, Lars Blauenfeldt på mobil 3121 1003 eller mail lars@embeddedpeople.dk.

Kilde: Embedded People

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082