23948sdkhjf

Ny udviklingschef hos B&O

Hollandske Lou Schreurs skal i fremtiden stå i spidsen for B&O’s internationale udviklingsafdeling.
Lou Schreurs er blevet udnævnt til Senior Vice President, Product Creation med ansvar for alle Bang & Olufsens globale R&Daktiviteter. Han begynder i sin nye stilling den 1. oktober 2011.

- Lou Schreurs’ omfattende erfaring i at styre store, internationale R&Dafdelinger fordelt på forskellige lokationer er meget værdifuld for Bang & Olufsen, og hans ekspertise i at håndtere komplekse teknologipartnerskaber vil vi få stor glæde af i fremtiden, siger adm. direktør Tue Mantoni.

Lou Schreurs vil arbejde med udgangspunkt fra Bang & Olufsens hovedkvarter i Struer.

Omfattende brancheerfaring
Lou Schreurs har årelang erfaring inden for forbrugerelektronikindustrien.

Han var ansat hos Philips i mere end 25 år og opnåede i den forbindelse stor erfaring fra flere forskellige områder i virksomheden – blandt andet besad han en topstilling i Singapore. I de sidste år af hans karriere hos Philips var Lou og hans team ansvarlige for en stor global portefølje af tvprodukter, som var delvist udviklet og produceret in-house og delvist outsourcet til strategiske partnere. Disse produkter blev solgt i alle lande verden over.

Lous store erfaring inden for teknologipartnerskaber blev yderligere udbygget i hans tid hos NXP Semiconductors, hvor han var ansvarlig for udvikling og markedsføring af ”Integrated Circuits and Systems” til brug i forbrugerelektronik. Alle vigtige virksomheder på området var en del af kundekredsen.
Læs mere om: B&O
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125