23948sdkhjf

Farnell indgår aftale med Bourns

Elektronikdesignere får gavn af ét samlet sted, hvor de kan få hjælp til kredsløbsbeskyttelse i RS-485-applikationer.
Farnell har indgået en aftale med Bourns om eneforhandling af firmaets to RS-485-evalueringskort. Bourns, som er en førende producent af en lang række elektronisk udstyr, herunder komponenter til kredsløbsbeskyttelse, sensorer, potentiometre, switcher og magnetiske produkter, har udviklet de to kort, som skal give kunder, der anvender firmaets TBU-produkter, såsom højhastighedsbeskyttere, metaloxid-varistorer, udladningsrør og transientundertrykkere, en hurtig og bekvem måde til evaluering af kredsløbsbeskyttelsen på RS-485-løsninger med serielle porte.

Sælger 6.000 Bourns-produkter
Bourns TBU-højhastighedsbeskytterløsning tilbyder funktioner med en bedre ydelse end konkurrende teknologier, hvilket gør det muligt for designingeniører at øge beskyttelsesniveuaet i forbindelse med spændingsbølger og transiente strømme på RS-485-porte og placere hele kredsløbsbeskyttelsesløsningen på et mindre printkortområde.

Udover at tilbyde to evalueringskort sælger Farnell næsten 6.000 Bourns-produkter. Designingeniører kan også få adgang til omfattende designsupport, herunder applikationsnoter, og samarbejde med kolleger via element14-noden, som er en enkelt grænseflade, hvor man kan få hjælp til at finde designmæssige løsninger.

Alt samlet på ét sted
RS-485 er en af de mest almindelige grænsefladestandarder, og på grund af deres udbredelse i industrien skal RS-485-systemer være i stand til at fungere i barske elektriske miljøer med meget elektrisk støj. For at undgå, at systemet beskadiges og overbelastes, skal der anvendes robust og pålidelig kredsløbsbeskyttelse.

- Evalueringskort er en vigtig del af de produkter, som Farnell tilbyder sine kunder for at hjælpe dem med at gøre udviklingen og implementeringen af nye designs hurtigere og mere enkel, siger Mike Buffham, Director of Product, Asset & Supplier Management, Farnell Europe.

- Ved at tilbyde Bourns' evalueringskort samt en lang række af deres produkter og muligheden for at designe ved hjælp af vores element14-nodeplatform har vi skabt et samlet sted, hvor elektronikingeniører kan få hjælp til kredsløbsbeskyttelse i forbindelse med design af RS-485-portgrænseflader.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109