23948sdkhjf

Direktør øger ejerandel i Universal Robots

Enrico Krog Iversen og familie har købt to investorer ud af den fynske robotvirksomhed.
Familien Krog Iversen har købt de to såkaldte ”seed-investorer”; Syddansk Teknologisk Innovations og Science Ventures Denmark’s anparter i Universal Robots for knap 6 mio. kr.

- Når familien nu øger sin investering i Universal Robots, er det fordi vi er overbeviste om, at det er en god forretning. Samtidig har vi købt anparterne på fornuftige vilkår. Rent teknologisk var der ikke længere brug for de to seed-investorer. De får til gengæld frigjort kapital til investeringer i nye firmaer, udtaler administrerende direktør Enrico Krog Iversen til Børsen.

Skulle sikre teknologioverførsel
Familien Krog Iversen sidder nu på ca. 40 % af anparterne i Universal Robots, og familien har samlet investeret 11-12 mio. kr. i den fynske robotproducent.

Andre 40 % af anparterne ejes af Vækstfonden, mens de resterende 20 % er spredt ud på andre investorer, herunder virksomhedens stiftere og ledende medarbejdere.

Syddansk Teknologisk Innovation og Science Ventures Denmark blev i sin tid indlemmet i Universal Robots som brobyggere, der skulle sikre en kontinuerlig teknologioverførsel fra universiteterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094