23948sdkhjf

Nye helikopter-opgaver til Terma

Terma har ved Paris Air Show underskrevet en samarbejdsaftale med AgustaWestland. Formålet er bl.a. fælles markedsføring og nye ordrer.
Gennem flere år har AgustaWestland og Terma samarbejdet om AW101-helikopteren, som Terma har leveret avancerede komponenter til.

Med den nye samarbejdsaftale skal de to undersøge forretningsmulighederne indenfor flysikkerhedsudstyr, avancerede flystrukturer og andet udstyr. Samarbejdet omfatter fælles markedsføringsaktiviteter, og sammen vil virksomhederne arbejde for ordre hos eksisterende og kommende helikopteroperatører.

AW159 er en ny generation multi-rolle helicopter, some udviklet til at erstatte Lynx-helikopterfamilien, der pt. er I anvendelse I 15 lande verden over.

- Samarbejdet mellem Terma og AgustaWestland har vist sig at være succesfuldt. Med denne aftale intensiveres det eksisterende samarbejde og udvides til andre områder, så som det voksende marked for selvbeskyttelsesudstyr til helikoptere, udtaler vicepræsident for Customer & Markets, Jørn Henrik Levy Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078