23948sdkhjf

Thrane & Thrane i alliance med Vizada

Kommunikationskoncernen Thrane & Thrane har indgået en strategisk aftale med Vizada om ny bredbåndsløsning.
Software møder hardware i form af henholdsvis Vizada og Thrane & Thrane, som har indgået en strategisk aftale om en ny bredbåndsløsning til det maritime segment, inkluderer VSAT.

- Vi er glade og spændte vedrørende lanceringen af denne unikke nye bredbåndsløsning. Partnerskabet bygger på vores store erfaring med L-band sammen med Vizada, og vi er glade for at kunne udbygge samarbejdet med VSAT som en del af produktmixet. Vi har store forventninger til produktet og den nye maritime bredbåndspakke, siger Daniel Friis, Senior Vice President Global Sales & Marketing.

Markedsandel skal øges fra 0 til 50 procent
VSAT henvender sig til det kommercielle maritime satellitkommunikationsmarked i form af tankskibe, krydstogtskibe, færger og større yachts.

Idéen er, at man bruger den overskydende kapacitet hos tv-satellitterne, og derved kan tilbyde langt højere hastigheder, da tv-signalerne bruger en langt større båndbredde.

Det nye produktet, der har fået navnet SAILOR 900 VSAT, kommer på markedet i sommeren 2011, og bliver dermed en del af Thrane & Thranes vision om at sidde på halvdelen af VSAT-markedet i løbet af en kort årrække.

Thrane & Thranes andel er for nuværende på nul.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079