23948sdkhjf

Halvledere star bag politiske oprør

De verdensomspændende politiske ændringer ville aldrig kunne have fundet sted uden hjælp fra nutidens teknologi.
Når demonstranter går på gaden med krav om regimeskifter i Mellemøsten eller andre steder, er udviklingen ansporet især af nutidens teknologi.

Det mener Dave Bell, der er administrerende direktør i Intersil, der selv producerer halvledere.

- Verden bevæger sig i et svimlende tempo på grund af styrken ved internationale forbindelser. På grund af styrken ved smartphones kan folk se, hvad der sker i deres egne lande, hvilket tidligere ville have været undertrykt af regeringerne, siger han og tilføjer:

- Det er første gang i historien, det er sket. Og det er sket inden for de seneste måneder. Det er et spændende tidspunkt at være i den industri, som befinder sig i centrum for det hele: halvledere.

Ifølge Dave Bell kommer ønsket om forandringer naturligvis ikke fra teknologien selv. Men muligheden for at se alternativerne samt at sprede budskaberne om disse er båret frem af vor tids teknologi.

Og det er ikke kun ”manden på gaden”, der må overgive sig.

- Ånden er ude af flasken. Folk får deres informationer fra græsrodskilder. Nyhedskanaler som CNN og Fox er nødt til at stole på internetkilder eller risikere at glide bagud af dansen, siger Dave Bell.

Kilde: ElectronicsWeekly

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062