23948sdkhjf

Tysk storordre til Danfoss Solar Inverters

Danfoss skal levere over 5.000 solar inverters til et af verdens største solcelleanlæg.
Danfoss Solar Inverters har fået en ordre på invertere til et solcelleanlæg på mere end 80 MW.

- Inden for de næste 13 uger vil vi levere over 5.000 af vores TLX Pro invertere til det nye anlæg, siger Morten Buhl Sørensen, leder af Danfoss Solar Inverters, og tilføjer, at der er tale om det største projekt nogensinde for selskabet.

Det er det tyske udviklingsselskab Möhring Energie, som vil opføre et stort solcelleanlæg på den tidligere NATO-luftbase i Eggebek, 20 km syd for Flensborg.

Med en kapacitet på mere end 80 MW vil anlægget kunne forsyne over 100.000 personer med klimavenlig elektricitet. Når det nye solcelleanlæg i Eggebek begynder at producere elektricitet senere i år, vil det samtidig være et af de mest effektive af sin art i verden

Udstillingsvindue for det globale marked
Danfoss skal levere deres modelopbyggede invereter-løsning, som muliggør installation af et større antal solcelle-moduler.

Invertere fra Danfoss producerer allerede solenergi i et andet stort anlæg på 12 MW, der er udviklet af Möhring Energy. Anlægget er beliggende i Busenwurth, hvor Möhring Energy har til huse.

- Og med dette store projekt er det åbenlyst, at der bogstaveligt talt ikke eksisterer begrænsninger i størrelsen for dette modulare koncept. Det vil fungere som et vigtigt udstillingsvindue for os på det globale marked, og vi forventer, at det vil åbne nye muligheder for os, siger Morten Buhl Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094