23948sdkhjf

Europæiske lyd-iværksættere samlet i B&O’s gamle fabrikker

I disse dage samles repræsentanter fra syv europæiske virksomheder i B&O’s nedlagte Fabrik 1 i Struer for at deltage i SoundTech Accelerators midtvejscamp.  

Acceleratorprogrammet er med sin dedikation til lyd-startups det første af sin slags i verden. Det er udviklet af den Struer-baserede lyd-inkubator Sound Hub i samarbejde med Accelerace, og over de tre dage, midtvejscamen varer, kommer deltagerne blandt meget andet omkring emner som investorsøgning, udarbejdelse af produktroadmaps og vejledning i certificeringer.

Ny runde på trapperne

Sound Hub Denmark

Sound Hub er et inkubationsmiljø i Struer, der udelukkende fokuserer på lydteknologi.

Sound Hub slog dørene op i 2018 efter at have rejst 50 millioner i investeringer.

Det er ambitionen at stedet både skal huse iværksættere, forskere og etablerede lydvirksomheder.

SoundHub holder til i en del af B&O's tidligere hovedbygning, hvor de råder over en lang række avancerede testfaciliteter.

Bag Sound Hub står, Bang & Olufsen, HARMAN, Danish Sound Network, Accelerace, Aalborg Universitet, Struer Kommune og Færchfonden

Siden kickoff-arrangementet i november har en del af de deltagende virksomheder desuden lagt vejen forbi Struer på eget initiativ for at møde lokale specialister og deltage i workshops inden for akustik, mekanik, elektronisk design og pcb-produktion, mens andre har fået kontakter til potentielle underleverandører i området.

- Den feedback, vi har fået fra kickoff-campen, går på, at de unikke testfaciliteter sammen med adgang til de kompetencer, der er i de virksomheder og eksperter, som findes her I Struer, fuldstændigt har overvældet startupdeltagerne, forklarer Peter Petersen, CEO Sound Hub Denmark i en pressemeddelelse.

Det er første runde i acceleratorprogrammet, der er planlagt til at skulle køre flere gange årligt. Næste deadline for ansøgere er den 31. januar 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125