23948sdkhjf

William Demant med fortsat vækst

Høreapparatproducenten fortsætter de positive takter fra 2010 og fastholder forventningerne om en samlet vækst på op mod 8 procentpoint over markedet.
William Demant Holding præsenterer i dag periodemeddelelsen for første kvartal, som fortsætter stilen fra det forgangne år.

- William Demant Holding-koncernen har i årets første kvartal leveret meget tilfredsstillende organisk vækst inden for alle forretningsaktiviteter og har således vundet betydelige markedsandele, skriver firmaet selv.

Stor vækst i USA
Væksten inden for koncernens kerneforretning – engrossalg af høreapparater – skyldes især, at det amerikanske marked med en vækst på 5 procent ligger over, hvad det har gjort længe, samt at de øvrige markeder følger med og præsterer en positiv vækst med Japan som eneste undtagelse.

Koncernen oplyser, at de seneste produktlanceringer baseret på Oticons anden generation af trådløs teknologi har været særdeles vellykkede, samt at man nu høster frugterne af en række omlægninger, der fokuserer på stordriftsfordele.

Om konkurrencesituationen skriver William Demant:

- På baggrund af indtryk fra den netop afholdte AudiologyNOW!-kongres i Chicago vurderer vi, at konkurrencebilledet på produktsiden er uændret, og vi har derfor ikke fundet anledning til at ændre vores vurdering af udviklingen i den gennemsnitlige salgspris. Det er således fortsat vores bedste overbevisning, at den gennemsnitlige salgspris i markedet har udviklet sig fladt eller svagt negativt i årets første kvartal, og at denne udvikling vil fortsætte i resten af 2011.

William Demant fastholder forventningerne til året som helhed, hvilket vil sige en vækst i salget af høreapparater på 4-8 procentpoint over markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078