23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny direktør i Simens IT Solutions and Services

Den 16. maj tiltræder Flemming L. Jensen, 56 år, som administrerende direktør for Siemens IT Solutions and Services.
Flemming L. Jensen kommer fra en stilling som viceadministrerende direktør for Nets Holding A/S, der er resultatet af fusionen mellem PBS, norske BBS og Teller.

Og den erfaring bliver vigtig for den nye direktør, der får fusionen mellem Siemens IT Solutions and Services og det franske it-selskab Atos Origin som en af sine første opgaver.

- Vi er meget glade for, at Flemming L. Jensen er kommet til Siemens IT Solutions and Services. Flemming har mange års erfaring fra it-branchen og i særdeleshed med at lede virksomhedsfusioner. Derfor føler vi os styrket i troen på, at Flemming er den helt rette mand til at bringe Siemens IT Solutions and Servicere videre på det danske marked og stå i spidsen for sammenlægningen med Atos Origin, siger Jukka Pertola, bestyrelsesformand for Siemens IT Solutions and Services.

Fokus på at nedbryde landegrænser
Atos Origin bliver efter sammenlægningen blandt top tre i Europa inden for drift og solutions-løsninger til alle brancher.

Om dette siger Flemming L. Jensen:

- Vi kommer til at drive en af Europas største managed service-platforme og bliver unikt positioneret inden for cloud computing-services. Derved kan vi tilbyde vores kunder markedsledende systemintegrationsløsninger med bedre muligheder for at udføre opgaver på tværs af lande og regioner og dermed matche markedets behov. Det glæder jeg mig meget til at arbejde med.

Flemming L. Jensen overtager stillingen som administrerende direktør i Siemens IT Solutions and Services fra Claus Møller, der overgår til en ny stilling i Siemens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094