23948sdkhjf

Flytning sparede sensorfirma store penge

Beta ApS er rykket til Holbæk fra Lumsås på kanten af Sjællands Odde. Det skriver Aktuel Elektronik. 

De nye lokaler blev valgt over et planlagt domicilbyggeri. Det har både har sparet firmaet for en halv million kroner i forhold til nybygningen, og samtidig har firmaet, som har specialiseret sig i temperaturfølsomme komponenter og færdige temperaturfølere, plads til at udvide. 

- Nye kunder er livsblodet for små og mellemstore produktionsvirksomheders fremtid, og det er derfor også vigtigt, at vi har plads til at kunne udvide i takt med behovet. I vores nye omgivelser har vi taget rundt regnet 300 til 350 kvadratmeter i brug, men om nødvendigt kan vi udvide til at bruge samtlige de 500 kvadratmeter, vi har under tag, siger direktør Britt Due til Aktuel Elektronik. 

Som led i et Hun er ved at overtage styringen i Beta efter sin far, Ove Skytte, som led i et glidende generationsskifte. Firmaet beskæftiger syv medarbejdere, tre i produktionen, lige så mange i salg, administration og udvikling samt en bogholder. 

Beta ApS havde en bruttofortjeneste på 2,65 millioner kroner sidste år og et resultat efter skat på 12.641 kroner. I 2016 var tallene henholdsvis 3,33 millioner kroner og 1,1 millioner kroner.

Læs mere om: Beta
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078