23948sdkhjf

Atea indgår tocifret millionaftale med Kolding kommune

Det bliver Atea, der skal stå for udstyret, når Kolding Kommune skifter samtlige 450-550 tavler i kommunens folkeskoler ud med interaktive.
Landet over er udskiftningen af de velkendte tavler i folkeskolernes klasseværelser så småt ved at være i gang, men nu tager Kolding Kommune et kvantespring i den rigtige retning.

Ved udgangen af skoleåret 2011/2012 skal samtlige klasseværelser i kommunen være udstyret med interaktive tavler, og til at varetage den opgave er valget faldet på Atea.

- Der er ingen tvivl om, at Kolding Kommune med aftalen kommer foran på området for skole-it. I Danmark er vi generelt langt foran mange andre lande i Europa på dette område, hvor 47 % af alle klasselokaler har installeret interaktive læringstavler. I Sverige er det samme tal bare 16 %. Vores erfaring er, at tavlerne bliver brugt ihærdigt i undervisningen på landets skoler i Danmark, og at der er et stort pædagogisk setup bag med mange muligheder for at bruge tavlerne i undervisningen, siger salgschef John Lisberg, Atea.

Blandt de største aftaler
Projektet inkluderer alt fra hardware, software, kabling, finansiering, serviceaftale, interaktive tavler samt undervisning af Ateas undervisere, der alle er seminaruddannede lærere.

Ifølge Atea – der tidligere har indgået en lignende aftale med Randers Kommune – rangerer den nye aftale blandt selskabets tre største ordrer inden for skole-it-området.

Markedet for interaktive tavler til brug i undervisning er i stærk vækst. I Danmark findes cirka 82.000 klasseværelser, hvoraf halvdelen af disse har installeret interaktive tavler.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11