23948sdkhjf

Atea med vækst på flere fronter

De danske virksomheders stigende interesse for smartphone har haft positiv indvirkning på regnskabet for årets første kvartal.
Væksten fortsætter hos Atea – både i Danmark og i koncernen som helhed.

Omsætningen voksede fra 1.134,4 mio. kr. i første kvartal 2010 til 1.187,5 mio. kr. i første kvartal 2011, hvilket svarer til en stigning på knap fem procent, hvoraf de 4,4 procent udelukkende kommer fra organisk vækst.

Driftsresultatet (EBITDA) endte på 53,2 mio. kr. i første kvartal 2011, svarende til en stigning på hele 10,4 procent i forhold til samme periode sidste år.

Stor vækst for smartphones
- Det er et særdeles tilfredsstillende resultat, specielt fordi det danske marked fortsat er lidt trægt i forhold til de øvrige nordiske markeder. Jeg er særligt tilfreds med væksten i indtjeningen, som vi har formået at få til at vokse ved god omkostningsstyring samtidig med, at vi også har vækst i omsætningen, siger adm. direktør Peter Trans, Atea Danmark.

Han peger især på virksomhedernes stigende velvilje til at bruge smartphones som drivkraft bag væksten.

- Stort set alle forretningsområder har bidraget positivt til denne udvikling, og særligt markedet for smartphones fortsætter den kraftige vækst, som vi så starten til i årsresultatet for 2010. På trods af at vi i Atea mærker en markant vækst på dette område, tror vi stadig på, at det blot er starten på en vedvarende trend, hvor især virksomheder tilgodeser medarbejdernes ønsker om smartphones som arbejdsredskab. Ateas seneste satsning er derfor også konceptet omkring Firmamobil, som blev sat i søen i første kvartal. Konceptet har haft en flyvende start, og vi forventer, at det vil fortsætte med at vokse, siger Peter Trans.

Atea fokuserer nu især på at forøge indtjeningen i 2011.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094