23948sdkhjf

Terma holder hånden over flådefartøjer i nyt samarbejde

Det danske teknologiselskab Terma har indgået et samarbejde med det britiske forsvarsfirma Chemring Countermeasures. 

Sammen har de udviklet et skalerbart anti-missil forsvarssystem til flådefartøjer, der kombinerer Termas C-Guard Defensive Aid Suite og Chemrings Centurion 130mm bevægelige affyringsrampe. Begge systemer kan affyre forskellige typer modforanstaltninger ved angreb. 

- Den kombinerede systemløsning, som Terma og Chemring tilbyder, øger soft-kill kapabiliteter via en dynamisk trusselsevaluering efterfulgt af præcis brug af modforanstaltninger, som maksimerer effekten, og dermed giver skibets kommandør en afbalanceret svar med den rette modforanstaltning på det rette tidspunkt, lyder det i en pressemeddelelse fra Termas salgsdirektør for flådeområdet, Mogens Nørregaard Cramer. 

Der er pt mere end 200 af Termas C-Guard systemer i brug rundt om I verden.

Chemring Countermeasuers, som er del af Chemring Group, har base i Salisbury i England. Firmaet udvikler og producerer beskyttelsessystemer og modforanstaltninger til luft- og flådefartøjer.

 

 

 

 

 

Foto

 

Signing of the agreement at Euronaval 2018: Steen M. Lynenskjold, Executive Vice President & Chief Commercial Officer, Terma (left) and Andy Hogben, Business Director, Chemring 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125