23948sdkhjf

HP Netværk får ny direktør

Hewlett-Packard Danmark har ansat Morten Gransøe som ny direktør for HP Netværk, som nu skal ud og ruske op i markedet.
45-årige Morten Gransøe har 23 års erfaring fra it-branchen med både salg og ledelse, og udnævnelsen sker i en tid, hvor HP opruster på flere fronter igennem målrettede opkøb af virksomheder som netværksvirksomheden 3Com, storagevirksomheden 3Par og mobilenhedvirksomheden Palm.

HP Danmark forventer sig meget af netværksområdet i den kommende tid.

- Netværk er virksomheders nerve – uden et velfungerende netværk er moderne virksomheder lammede. Hvor der før har været tæt på monopoltilstande på netværksløsninger til datacentre, er der i dag reelle valgmuligheder og i det marked skal HP Netværk være i toppen – og det er jeg ikke i tvivl om, at Morten er den rette til at opnå, siger Keld Jersild Olsen, adm. direktør i HP Danmark.

Den nye direktør lægger ikke skjul på, at ambitionerne handler om at erobre markedsandele i takt med bedre internt samarbejde og flere ansættelser.

- Fremadrettet skal afdelingen vokse, samtidigt skal vi udvide samarbejdet med vores partnere og udnytte HP’s store kontaktflade med danske virksomheder. Vi har en klar ambition om at gå ud og ruske op i markedet, siger Morten Gransøe.

Fakta: Morten Gransøe
Morten Gramsøe blev uddannet fra Danmarks Ingeniør Akademi i 1988, hvorefter han startede det, der skulle blive en 15-årig karriere hos IBM. Her arbejdede han primært med salg, og fik opbygget en solid indsigt i it-branchen. I 2003 rykkede han til StorageTek & Sun hvor han var Salgsdirektør indtil 2007.
Efter et år som CEO for den danske it-virksomhed PremiTech, arbejdede han som selvstændig konsulent for nystartede og etablerede virksomheder. Morten Gransøe er bosat i Holte, er gift og har to døtre.

Kilde: HP Danmark
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094