23948sdkhjf

EET Nordic køber videoovervågnings-distributør

EET Nordic koncernen køber aktiviteterne i Ernitec. Hensigten er, at etablere sig som Europas førende værdibaserede distributør indenfor videoovervågning.
Ernitec er en af pionererne i videoovervågningsbranchen og har distribueret videoovervågningsprodukter i knap 40 år. Selskabet har i dag et bredt funderet kundegrundlag på det traditionelle CCTV marked både i Danmark og i resten af Europa.

- Vi er utroligt glade og stolte over købet af Ernitec. Ernitec har historisk set været et fyrtårn i videoovervågningsbranchen med en række meget kompetente medarbejdere og med et flot salg såvel i Danmark som i resten af Europa. Således passer Ernitec perfekt ind i EET Nordic koncernens kraftige satsning på at blive en af Europas førende videoovervågningsdistributører, siger koncerndirektør i EET Nordic, John Thomas.

EET Nordics satsning inden for videoovervågning har i de senere år betydet opkøb af den danske distributør SafeVision, den svenske distributør ProOnline og nu Ernitec. Koncernens omsætning af videoovervågningsudstyr udgjorde inden købet af Ernitec mere end 100 mio. kr.

- Der er ingen tvivl om, at der i øjeblikket sker en konsolidering i branchen, og det er naturligvis altid rart, at være en af de markante spillere i den forbindelse. Vi er sikre på, at alle de danske kunder vil værdsætte et endnu mere komplet udbud af kvalitetsløsninger inden for videoovervågning, samt ikke mindst den unikke kombination af et højt fagligt niveau hos vores sælgere og konsulenter inden for både analog som IP baseret teknologi, siger EET Nordics danske direktør, Claus Ring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079