23948sdkhjf

Stærk vækst hos William Demant

Lanceringen af et nyt høreapparat og opkøbet af Otis Global gav William Demant et fremragende 2010.
William Demant nåede i 2010 en omsætning på 6,892 mia. kr. svarende til en vækst på 21 %. Af disse stod opkøbet af Otis Global for 5 %. Ifølge høreapparatproducenten skyldes fremgangen især lanceringen af det nye Oticon Agil i marts sidste år.

Resultat af primær drift (EBIT) endte på 1,430 mia. kr., og nettoresultatet på 988 mio. kr. Såvel EBIT som nettoresultat er øget med hele 24 %.

Forventer yderligere vækst i 2011
- 2010 blev et skelsættende år for William Demant Holding-koncernen, idet vi generobrede positionen som branchens hurtigst voksende aktør. Vi formåede på effektiv vis at udnytte vores teknologiske forspring til at lancere produkter, som sætter nye standarder for lydkvalitet og trådløse funktionaliteter, udtaler Niels Jacobsen, administrerende direktør i William Demant Holding.

- Koncernen befinder sig i en rigtig god position, og det giver mig en stærk tro på, at vi også fremadrettet vil være i stand til at levere flotte vækstrater, tilføjer han.

I 2011 forventer koncernen betydelig vækst i omsætning og indtjening. Ses der bort fra købet af Otix Global, forventer koncernen således en pæn tocifret vækst i resultat af primær drift og fortsat fremgang i overskudsgraden i forhold til 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093