23948sdkhjf

Elektronik-opfinder øjner gennembrud

Johnny Jensen fra virksomheden Power Secure mangler blot kapital, der kan skubbe hans opfindelse det sidste stykke vej ud til kunderne.
Opfindelsen er en tyverisikring, der kan sikre elektroniske produkter. Powerstop, som den er blevet døbt, er egentlig blot en strømledning udstyret med en chip. Den erstatter apparatets normale strømledning og kommunikerer med en kodeboks. Mister chippen signalet fra kodeboksen, hvis fx apparatet er blevet stjålet, kan apparatet ikke tændes. Det skriver Børsen.

Johnny Jensen har patentanmeldt ledningen, og p.t. er den blandt andet i brug hos offentlige institutioner, der har været plaget af tyverier. Men mens de første år af virksomhedens levetid har været præget af udvikling og test, skal produktet nu modnes og ud til brugerne.

Ind i varmen hos grossister
Det kræver imidlertid penge. I udviklingsfasen er finansieringen blandt andet kommet fra Eskildsen-familien, der er storaktionærer i Schouw & Co., og i alt er der brugt 14 mio. kr. på udviklingen. Nu skal der imidlertid ny kapital til for at få markedsført produktet, og Johnny Jensen er gået på jagt efter 5-7 mio. kr.

- Vi bruger rigtig meget tid på at lede efter investorer, tilrette budgetter og den slags. Den tid kunne vi i stedet have brugt på at besøge kunder, siger Johnny Jensen til Børsen.

Det er hans mål, at alle elektrikere har Powerstop med i deres standardsortiment, men det kræver markedsføring at nå bredt ud, og det kræver igen kapital. Lidt succes har der dog været, og Powerstop er i dag at finde i sortimentet hos blandt andet Lemvigh Müller og Solar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094