23948sdkhjf

Ny leverandør af elektrolytter hos Eltech Components

Smørum-virksomheden har indgået aftale med Jianghai Europe om salg og markedsføring af aluminium elektrolytkondensatorer i Danmark.
Eltech Components har indgået aftale med Jianghai Europe GmbH, som er den europæiske salgsorganisation af Nantong Jianghai Capacitor Co., Ltd., Nantong (China), om salg, markedsføring, teknisk support og kundeservice i Danmark.

Siden grundlæggelsen i 1958 er Jianghai vokset til den største kinesiske producent af aluminium elektrolytkondensatorer. Jianghai beskæftiger ca. 1.500 mennesker og producerer mere end 3,5 mia. elektrolytkondensatorer om året.

Jianghais produktprogram omfatter aluminium elektrolytkondensatorer med skrue-terminaler, snap-in og radial leadede typer. Porteføljen komplementeres desuden med polymer-kondensatorer, som leveres både i leaded- og SMD-udførelse.

Jianghai har primært fokus rettet mod det krævende, professionelle, industrielle segment og har leveret pålidelige løsninger til mange power-elektronik applikationer, som er udviklet i tæt samarbejde med deres kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063