23948sdkhjf

B&O pryder verdens dyreste hotelsuite

Den danske elektronikproducent har indrettet samtlige suiter og værelser på Hotel President Wilson i Schweiz med AV-teknologi.
Hotellets Royal Penthouse-suite på 1.680 kvadratmeter koster 75.000 schweizerfranc (430.000 kr.) pr. overnatning, og her kan gæsterne få en enestående underholdningsoplevelse.

Det er ét af kun tre hoteller i verden udstyret med BeoVision 4-103 – et af verdens største fjernsyn, der måler 103". Hotellet valgte Quadrigas Sensiq-kommunikationsportal som supplement til den avancerede AV-teknologi.

AV-udstyr i 228 værelser
Som en del af en renovering er alle 180 værelser og 48 suiter i hotellet udstyret med AV-teknologi fra B&O for at give alle hotellets gæster en oplevelse i særklasse.

For at understøtte hotellets mål om at give gæsterne den ultimative oplevelse har Quadriga arbejdet sammen med Hotel President Wilson om at skræddersy Sensiq, så det unikke brand fremhæves samtidig med, at hotellets eget specifikke indhold integreres. Dermed kan diverse tjenester og faciliteter markedsføres direkte via fjernsynet til gæsterne på hotelværelserne.

- Vi er stolte over, at Hotel President Wilson endnu en gang har valgt Bang & Olufsen som deres AV-partner. De tilpassede AV-løsninger er installeret i samtlige af hotellets 228 værelser, og løsningen i Royal Penthouse-suiten er et enestående eksempel på, hvordan vores produkter passer perfekt til rummet og leverer imponerende billed- og lydoplevelser. BeoVision 4-103 vil utvivlsomt skabe en enestående oplevelse og give en ekstra dimension til begrebet "roomservice" – selv, når det er slukket, siger Flemming Nielsen, managing director hos B&O Enterprise.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109