23948sdkhjf

Akustikvirksomhed skifter direktør efter 16 år

Gennem 16 år har IAC Acoustics haft Lars Birch Nielsen som administrerende direktør. Mandag sluttede den æra i virksomheden, der arbejder med støjdæmpning, akustik og vibration.

Han erstattes af Zepp Golman, der har været i virksomheden i lige så lang tid. Før den nye rolle var han ansvarlig for akustikafdelingen og blev udpeget som ny administrerende direktør, da Lars Birch Nielsen går på pension.

- Det har været længe undervejs. Det er en naturlig overgang, og der er ikke nogen dramatik bag det. Nu skal vi bare blive bedre til at komme ud med vores produkter i resten af Norden, siger Zepp Golman.

IAC Acoustics har kunder som eksempelvis Sennheiser, Nokia, Oticon og Forsvaret. På trods af meget diversitet i kundeporteføljen har de fleste et fælles behov: Lydtætte, speciallavede rum til testfaciliteter. Det kan for eksempel være for at teste elektroniske produkters retningskarakteristik. 

Zepp Golman har tidligere været med til at bygge rummene op fra bunden - blandt andet gennem fire år i virksomhedens amerikanske afdeling.

- Jeg kender produkterne, konkurrenterne og markedet. Jeg mener selv, at jeg kan se, hvor der er mulighed for os. Jeg kender også vores økonomi, hvilket var vigtigt i skiftet, fortæller han.

Zepp Golman ser frem til at tage over for Lars Birch Nielsen, som har været en populær direktør i akustikvirksomheden.

- Han har været behagelig gennem alle årene. Alle har været glade for ham gennem gode og dårlige tider, siger han.

IAC Acoustics har 10 ansatte i den nordiske afdeling, der har hjemme i Hvidovre. Virksomheden er ejet af kinesiske Greentech Enterprises.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531