23948sdkhjf

E-18 stiller nyt hold

Forberedelserne til elektronikmessen E-18 er i fuld gang. Ny messekomité skal sammen med en ny projektleder fortsætte succesen fra E-16

Elektronikmessen E-18 er programsat til d. 11. - 13. september næste år, og arbejdet med den store messe i Odense Congress Center er godt i gang.

Bag arrangementet står en stærk messekomité med kendte ansigter, som stod bag E-16, samt helt nye medlemmer.

Den nye messekomité består af Henrik Vallentin, chefkonsulent i DI Digtal, Rune Domsten, direktør i Indesmatech, Morten Kreiberg Block, direktør i Arrow, Lars Kongsted-Jensen, direktør i EP-TeQ og konsulent Per Bach.

Dermed er der både udviklere, producenter og toneangivne virksomheder i elektronikbranchen.

Fra stand til komité
Et af de nye ansigter i messekomitéen er Morten Kreiberg Block fra Arrow. Sammen med sine kolleger fra Arrow stod han bag idéen til det populære SmartHome på E-16, og han ser frem til sin nye rolle i messekomitéen bag E-18. 

- Hos Arrow vil vi gerne være med til at udvikle elektronikbranchen, og det er selvfølgelig også derfor, jeg har sagt ja til at være en del af messekomitéen bag E-18. I dag er elektronik blevet en stor del af flere helt nye brancher. Derfor vil mit fokus bl.a. være på, hvordan vi bedst muligt integrerer de nye brancher med spændende foredrag, nye udstillere og besøgende, som vil være til gavn for alle på E-18, siger Morten Kreiberg Block.

Også ny projektleder
Ikke kun messekomitéen er der skiftet ud. Der er kommet en ny projektleder i spidsen for E-18. Det er Søren Therkelsen, som kommer fra en stilling som business support manager hos Maersk Training, hvor han har været siden 2010.

- Arbejdet med E-18 er i fuld gang, og selvom jeg er ny mand på Elektronikmessen, så er jeg sikker på, at det vil lykkes os at lave en spændende messe for både udstillere og besøgende. Jeg er glad for at have en stærk messekomité og gode samarbejdspartnere, som har erfaringer og viden både fra elektronikbranchen og fra E-16. Jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe endnu en succesfuld messe, siger Søren Therkelsen.

E-16 hadve 3.608 besøgende og 142 udstillere. Derudover havde E-16 et omfattende konferenceprogram med 75 konferenceindlæg, bl.a. fra Microsoft, IBM, Intel og fremtidsforsker Preben Mejer.

Se mere om messen

Læs mere om: E-18
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125