23948sdkhjf

International prestigekonference til Aarhus

Værtskabet for den internationale konference IoT Week lander i Østjylland i 2019

I sommeren 2019 kommer den internationale konference inden for IoT (Internet of Things) og innovativ teknologi, IoT Week 2019, til Aarhus. Det skriver VisitAarhus i en pressemeddelelse.

IoT-Week er organiseret under det internationale IoT Forum for at fremme international dialog og samarbejde omkring IoT-innovation. Konferencen er en platform for diskussion og udvikling af tekniske, samfundsmæssige og markedsrelaterede udfordringer inden for Internet of Things.

En konference som IoT Week vinder ikke sig selv. Vi har haft et fantastisk samarbejde med it-forum, og opbakningen fra Aarhus Universitet og stærke regionale virksomheder er afgørende for at vinde prestigefulde konferencer af denne kaliber, siger kongreschef hos VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen.

Budmaterialet slår blandt andet på Aarhus’ førende position inden for digitalisering og digital økonomi, ligesom den fremhæver regionens suveræne samarbejde og opbakningen fra virksomheder som Grundfos, Vestas, Systematic og Kamstrup.

IoT Week 2019 rammer Aarhus fra den 11. juni til den 14. juni 2019. Arrangementet ventes det at trække 1.500 gæster til Aarhus. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078