23948sdkhjf

SRI Sign Solution lancerer LED-reklameskilt

Esbjerg-virksomheden har store forventninger til et nyudviklet, ekstremt tyndt lyspanel med LED-dioder, som kan anvendes både indendørs og udendørs.
Lyspanelet adskiller sig fra alle eksisterende løsninger på flere områder. For det første er skiltet særdeles energivenligt: Afhængig af størrelsen vil strømforbruget ligge lige i underkanten af 9 watt pr. meter.

For det andet er lysudbyttet mere end 100 % større end tidligere set – og lysfordelingen er helt jævn og ensartet. Afslutningsvis er skiltet både vandtæt og fleksibelt. Det betyder, at det også er velegnet som reklameflade på køretøjer og som udendørs butiksskilte.

SRI Sign Solution har selv stået for produktudviklingen af det blot 6 mm dybe skilt, som helt konkret består af en lysledende plade med et unikt og patenteret mønster - samt et smalt og ligeledes patenteret LED-armatur af aluminium, der oplyser pladen fra siderne.

- Vi har med dette nyudviklede LED-skilt skabt et miljøvenligt alternativ til eksisterende reklameskilte, og det vil kunne finde anvendelse overalt. Også fx på messestande, hvor virksomheder gerne vil vække maksimal opmærksomhed - men samtidig ønsker en stand, der kan opbygges og nedtages i en fart, skriver SRI Sign Solution i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094