23948sdkhjf

Arepa holder skansen

Silkeborg-virksomhedens overskud i 2009/2010 var stort set identisk med året før.
I alt lød overskuddet før skat på 4,9 mio. kr., og dermed var det godt 0,1 mio. kr. dårligere end 2008/2009. Bruttofortjenesten steg i samme periode med 4,7 mio. kr. til 57,7 mio. kr.

- Aktiviteten i Arepa Firenew A/S har i det forløbne år været på niveau med forventningerne. Årets resultat er tilfredsstillende om end lavere end budgetteret, skriver Arepa, der vurderer og reparerer skader på teknisk udstyr.

Jagter nye markeder
Det er blandt andet aktiviteterne i koncernens hollandske datterselskab, der ligger under det budgetterede. Til gengæld har det svenske datterselskab haft er højt aktivitetsniveau, men en lidt lav indgang af opgaver i den sidste del af året.

I 2010/2011 forventer Arepas ledelse en pæn stigning i omsætningen i alle koncernens selskaber samt en forøget indtjening.

- Det vil være selskabets strategi for de kommende år at sikre en fortsat vækst i positionen som leverandør af teknisk service på de markeder, hvor vi er repræsenteret, ligesom vi forventer i de kommende år at blive repræsenteret på nye markeder, skriver Arepa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141