23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hvem forlod og tiltrådte ledende poster i denne uge? Electronic Supply giver dig overblikket

All Nrg A/S
Henrik Edgar Hansen har forladt bestyrelsen hos All Nrg A/S og All Nrg Holding A/S (kilde: CVR).

All Nrg Group er serviceleverandør til offshore vind-industrien.

Alsmatik A/S
Henrik Petersen har forladt bestyrelsen for Alsmatik A/S og Alsmatik Group ApS (kilde: CVR).

Alsmatik A/S udvikler komplette automatiseringsanlæg.

Callenberg A/S
Dirk Asger Hoff er blevet valgt ud af bestyrelsen for Callenberg A/S af medarbejderne (kilde: CVR).

Callenberg A/S er en af Danmarks førende leverandører af elektriske tavler, el-installationer, service & reservedele til det globale marine og offshore marked.

Danfoss A/S
Torben Christensen er indtrådt som ny formand for bestyrelsen i Danfoss Power Solutions Holding ApS, Danfoss Distribution Services A/S, Danfoos Redan A/S, Danfoss Power Solutions Holding II ApS og Danfoss Compressors Holding A/S i stedet for Kim Christensen (kilde: CVR).

Danfoss A/S er en international koncern, der producerer mekaniske og elektroniske komponenter samt systemløsninger til blandt andet varmeregulering sol- og vindenergi samt fjernvarme og fjernkøling.

Flow Robotics A/S
Finn Dueholm Støy er kommet ind i bestyrelsen for Flow Robotics A/S, hvor Christoffer Fode til gengæld er trådt ud (kilde: CVR).

Flow robotics A/S producerer væskehåndteringsrobotter.

MJK Automation ApS
Antonio Varotto er kommet ind i bestyrelsen for MJK Automation ApS, mens Rainer Paul Friedrich Röhrig er gået ud (kilde: CVR).

MJK Automation ApS leverer instrumenter til at måle, overvåge og styre processerne i forbindelse med transport og bearbejdning af vand.

Nautronic A/S
Henning Lysgaard er ny bestyrelsesformand for Nautronic A/S, hvor nu tidligere formand Carl Erik Skovgaard har forladt bestyrelsen (kilde: CVR).

Nautronic A/S er leverandør af multitimere.

NKT A/S
Michael Gamtoft er indtrådt i bestyrelsen for NKT A/S, hvor Gitte Toft Nielsen er trådt ud (kilde: CVR).

NKT A/S designer, producerer og markedsfører kabler og løsninger til segmenterne elektrisk infrastruktur, byggeri og bilindustri.

Scion DTU A/S
Lau Melchiorsen og Svend Erik Thomsen er indtrådt i bestyrelsen for Scion DTU A/S, mens Klaus Kaae og Jes Christian Wibroe Østergaard er trådt ud (kilde: CVR).

Scion DTU er en forskerpark, der udlejer højteknologiske laboratorier og kontorlokaler til virksomheder og iværksættere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094