23948sdkhjf

Terma åbner nyt innovationscenter

Det danske forsvarsfirma fejrede Grundlovsdag indvielsen af et nyt innovations- og samarbejdscenter, Terma Innovation and Collaboration Center i Crystal City i Virginia i USA.

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen, Danmarks ambassadør i USA, Lars Gert Lose, samt CEO for Terma North America, Steve Williams, klippede snoren til det nye center. Det oplyser Terma i en pressemeddelelse.

- Terma Innovation and Collaboration Center viser kapabiliteterne i hele Terma, hvordan vi vil samarbejde med vores industrielle partnere og vores vision for fremtidige løsninger samt hvordan vi fortsat kan hjælpe med at adressere kundernes mest presserende udfordringer, sagde Steve Williams ved arrangementet.

- Centret vil også være et sted, hvor firmaer fra USA og Danmark kan samarbejde, ligesom det vil være tilfældet på det større Terma R&D Center, som skal åbne senere i år i Atlanta.

På Terma Innovation and Collaboration Center fremvises en række af det danske firmas produkter og løsninger samt komplekse kompositpaneler til fly, forskellige radarer og forsvarssystemer som 3D-audio applikationer til pilothjelme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078