23948sdkhjf

Touch skærm og sms giver mere tid til børnene

Silkeborg firmaet Inter-Data, der producerer og distribuerer pc-løsninger og forbrugerelektronik, oplever en markant stigning i salget af touch skærme med indbygget pc.
Inter-Data leverer blandt andet skærme til iværksætterfirmaet Eventtech, der har udviklet "SFO-Assistenten”. En ny, fleksibel kommunikationsløsning, hvor forældre til SFO-børn sms´er beskeder om afhentning, aftaler, tidspunkter osv. til en touch skærm i SFO´en.

Et almindeligt telefonopkald tager knap halvandet minut, mens pædagogerne kan besvare en sms på få sekunder via skærmen. Det smitter positivt af på hverdagen.

Ser stort potentiale
- Mange institutioner bruger store ressourcer på at besvare telefonopkald og give beskeder videre. Løsningen her er revolutionerende, og vi får særdeles positive tilbagemeldinger fra de pædagoger og forældre, der bruger systemet. Det sparer personalet meget tid, og det betyder mere ro og overskud til børnene, siger Lars Wamberg, Eventtech.

Hos Inter-Data forudser direktør René Rasmussen, at den touch-baserede kommunikation snart vil være i brug i mange børnehaver og SFO´ er landet over.

- Vores salg af all in one pc´er er i det hele taget markant stigende, og det er uden tvivl fremtiden med brugervenlige og intuitive touch-løsninger, som man vil se flere og flere steder i takt med, at der udvikles applikationer, som understøtter teknologien. Touch er hurtigt at betjene og sparer derfor arbejdstid i industrien, butikker, private hjem og nu også skolefritidsordninger. Perspektivet i SFO-Assistenten er meget spændende, siger René Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093