23948sdkhjf

Leverandør hædrer Farnell

Farnell er kåret som som ”Outstanding Electronic Distributor” af kabinetleverandøren Hammond Manufacturing.
Farnell har modtaget prisen som ”Outstanding Electronic Distributor 2009” fra en af de toneangivende leverandører af kabinetter ”Hammond Manufacturing”.

Prisen er blevet tildelt Farnell i anerkendelse af virksomhedens evne til at markedsføre de nyeste Hammond-produkter og for fremragende salgstal gennem 2009.

Gode resultater i svært år
Farnell og Hammond har samarbejdet i 12 år.

- Den prestigefyldte pris er givet til Farnell for virksomhedens fremragende resultat i et år, der virkelig har været udfordrende for industrien. Det høje niveau af tilgængelige produkt- og teknisk assistance betyder, at Farnell er i stand til at give potentielle brugere af vore produkter al den support, de har behov for, så de kan vælge de bedst egnede bokse og kabinetter til de applikationer, de arbejder på, siger Russell Irvine, europæisk account manager hos Hammond Manufacturing.

- Det er en stor ære at modtage denne vigtige pris fra Hammond. Vi føler, at det understreger den succes, vi har haft med at udvikle vor forretningsmodel omfattende produktudvalg, tilgængelighed, design-support, indkøbsværktøjer og funktioner, som har gjort kundens produktsøgning og produktvalg til en hurtig og let foreteelse, tilføjer Simon Meadmore, EMCO supply-chef hos Farnell.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078