23948sdkhjf

Systematic-boss får erhvervspris

Grundlæggeren af Systematic, Michael Holm, fik fredag overrakt årets erhvervspris ved Erhverv Århus’ årlige nytårskur i Musikhuset i Århus.
De foregående år er prisen uddelt til modtagere med tilknytning til forskning, innovation og kulturliv, men i år er valget faldet på en fremadstormende erhvervsvirksomhed.

- Systematic med Michael Holm i spidsen er på mange måder et produkt af det moderne videnssamfund. En virksomhed, der er absolut førende på sit felt, og som sætter Århus på landkortet både nationalt og internationalt, forklarer Erhverv Århus’ bestyrelsesformand, Peter Kjær, direktør hos Schouw & Co., om baggrunden for valget.

Stor anerkendelse
Michael Holm fik overrakt prisen ved Erhverv Århus’ årlige nytårskur fredag i Musikhuset i Århus. Ved lejligheden gav borgmester Nicolai Wammen også rosende ord med på vejen til prismodtageren:

- Michael Holm er en visionær mand, der på alle måder fylder i landskabet. Han har startet en af de mest succesrige virksomheder i Århus med overskud til at tænke uden for boksen og uden for egen virksomhed, nemlig på bysamfundet Århus, udtaler Nicolai Wammen og fortsætter:

- Han er en mand, der sætter sig spor i Århus - ikke mindst på it-området og særligt på It-byen Katrinebjerg, hvor hans indsats har været helt uvurderlig. Det er derfor med stor glæde, jeg kan sige, at Erhverv Århus har foretaget et ekstremt godt valg ved at give prisen til Michael Holm.

Kilde: Erhverv Århus - http://www.erhvervaarhus.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109