23948sdkhjf

Systematic og Lockheed Martin udvider samarbejde

De to virksomheder vil udnytte deres komplementerende kompetencer på sundhedsmarkedet, inden for kommando- og kontrolområdet og situationsoverblik i det maritime segment til at skabe øget forretning for begge parter.
Samarbejdsaftalen mellem Systematic og Lockheed Martin danner grundlag for et forretningssamarbejde, der har til formål at identificere og analysere potentielle forretningsmuligheder, som vil styrke de to virksomheders kernekompetencer, vidensbaser, research- og udviklingsaktiviteter samt verdensomspændende infrastruktur inden for informationsteknologi og på forsvars- og sundhedsmarkederne. Systematics koncernchef Michael Holm forklarer:

- Systematic er ivrig efter at påbegynde arbejdet med de muligheder, det mere tætte samarbejde med Lockheed Martin vil medføre. Systematic er allerede en del af Joint Strike Fighter Global Supply Chain, og vi er overbeviste om, at dette succesfulde samarbejde kan udvides, både hvad angår scope og dybde inden for andre forretningsområder til begge parters fordel.

Komplementerende kompetencer
- Vi forventer, at Lockheed Martin og virksomhedens kunder på både nye og eksisterende markeder vil kunne drage nytte af vores ekspertise, omdømme og erfaring, hvad angår udvikling, forbedring og implementering af specialiserede hylde-softwareprodukter, der understøtter beslutningstagningsprocesser på områder såsom integrerede kommando- og kontrolsystemer, systemer til maritimt situationsoverblik og informationssystemer inden for sundhedsvæsenet, uddyber Michael Holm.

Bob Trice, Lockheed Martin senior vice president, corporate strategy & business development, udtaler:

- Lockheed Martin ser frem til at arbejde sammen med Systematic i forfølgelsen af forretningsmuligheder, der kombinerer begge virksomheders komplementerende kompetencer inden for informationshåndtering, applikationsintegration og interoperabilitet.

- Systematics hurtige implementering af softwareløsninger og stærke kompetencer inden for systemudvikling har gjort virksomheden til Danmarks førende leverandør af informationssystemer til sundhedssektoren og har samtidig banet vejen for civil brug af systemer, der oprindeligt er udviklet til militæret. Dette er en på alle måder unik og komplementerende udnyttelse af kompetencer for vores voksende aktiviteter på sundhedsmarkedet såvel som vores produkter inden for kommando- og kontrolområdet og situationsoverblik i det maritime segment, tilføjer han.

Kilde: Systematic - http://www.systematic.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.393