23948sdkhjf

Atea vinder print-rammeaftale med Staten

Staten har efter afsluttet genudbud af printere valgt Atea som samarbejdspartner for de næste to år med option på forlængelse i endnu to år.
Atea skal fra den 1. januar 2010 levere printere til Staten, hvor den gamle aftale på printere udløber. Aftalen, der løber de næste to år med option på forlængelse i et år, og derefter igen yderligere et år, har en estimeret kontraktsum på 100 millioner kr. for alle fire år.

Styrker Statens grønne profil
- Staten har haft et specifikt ønske om, at sortimentet skulle opfylde en række miljøvenlige krav omkring fx phthalater, pvc og flammehæmmere. Og i samme stil at produkterne skal opfylde Elsparefondens krav om elforbrug. Foruden miljøvenlighed har Staten ligeledes lagt vægt på attraktive priser og gennemsigtighed i priserne og sortimentet. Fra Ateas side har vi selvfølgelig ligget på den anden ende for at sammensætte den bedst mulige aftale til Staten, da de er en vigtig og god kunde hos Atea, siger salgsdirektør Carsten Ritzau, Atea.

Med den nye aftale får Staten et bredere sortiment end tidligere, og det vil især gøre det nemmere for de enkelte ministerier at indkøbe de helt rigtige printere til netop deres behov. Herudover er det nu også muligt for medarbejderne i Staten at købe bærbare printere samt farveprintere til hjemmearbejdspladsen.

- I aftalen indgår specifikt 11 forskellige printere, hvoraf de fem er farvemaskiner og de seks er sort/hvid. Og for at gøre det så enkelt som muligt er blandt andet levering inkluderet i anskaffelsesprisen. Derfor får Staten ingen uforudsete regninger, og det kan være med til at gøre det lettere at administrere it-budgetterne, siger salgsdirektøren afsluttende.

Kilde: Atea

Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094