23948sdkhjf

MoMo skyder DM i mobilinnovation i gang

For andet år i træk kårer MobileMonday (MoMo) Danmarks mest innovative mobilvirksomhed og åbner nu for tilmelding til konkurrencen. Sidste års vinder blev Mobintech, som oven i købet gik videre til en international konkurrence i Barcelona.
Danmark er kendt for sit innovative miljø inden for mobilløsninger. Derfor forventes der også mange spændende indslag til konkurrencen, der dermed også er et udstillingsvindue for nyhederne til mobiltelefoner. Sidste år bød på selskaber, der havde opfundet løsninger såsom tegneserier, spil, konkurrencer, film og sikkerhed via SMS på mobilen.

MoMo-konkurrencen i Danmark afholdes på IT Universitetet d. 11. januar 2010 af MobileMonday, som er et globalt netværk for visionære folk og beslutningstagere med interesse i mobilbranchen. MoMo drives af Crossroads Copenhagen og PR-bureaet Frontal, der også står bag andre netværk inden for tele og mobil-branchen.

Vinderen kåres af netværket og jury
Alle interesserede kan melde sig gratis ind i Mobile Monday og deltage på dagen. Her vil de nominerede fremlægge deres løsninger for publikum og en jury, der sammen bestemmer, hvem der skal vinde. Vinderen indstilles til at deltage i den internationale MobileMonday-konkurrence, hvor finalen mellem vinderne fra de forskellige landeafdelinger af MobileMonday afholdes d. 15. februar på Mobile World Congress i Barcelona.

Sidste års vinder videre til Barcelona
Sidste år vandt Mobintech den danske konkurrence og blev også udvalgt blandt de 20 mest spændende nyheder, der dermed deltog i den internationale konkurrence i Barcelona.

– Det var en stor hæder for os at vinde den danske MobileMonday konkurrence sidste år, hvor vi kæmpede skulder om skulder med mange gode innovative ideer. For virksomheder, der er klar til at gå kommercielt i luften, er disse priser og den efterfølgende omtale guld værd, fortæller administrerende direktør Christian Zilstorff fra sidste år Mobintech.

Mobintech har, siden selskabet vandt prisen sidste år, oplevet stor interesse for deres løsning og blev for nylig købt af Novero, der er et tidligere Nokia-selskab.

Tilmelding til konkurrencen kan ske frem til 31. december 2009 på følgende link: http://www.dotopen.com/mobile-premier-awards

Kilde: Momo

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063