23948sdkhjf

Produktlevetid vigtigst ved valg af CPU

Data Respons' seneste læserundersøgelse viser, at produktlevetid er det vigtigste kriterium for valg af hovedprocessor til industrielle dataløsninger. Herefter følger dokumentation, strømforbrug og support.
- Øget bevidsthed omkring produktlevetid og life cycle management får udviklermiljøerne til at tænke langsigtet, når de designer løsninger. Det er helt afgørende ved valg af processorer til industrielle dataløsninger, siger Hans Christian Lønstad, der er CTO hos Data Respons ASA.

Markedet for processorer til embedded-sektoren domineres af to store aktører, som indtil nu har været størst inden for hvert deres område. ARM's IP-baserede processorer er markedsførende inden for håndholdte, batteridrevne løsninger, som er baseret på blandt andet Windows CE. Intels hovedprocessorer dominerer på pc- og servermarkedet, men de gennemfører nu en strategisk satsning på embedded-markedet blandt andet med Intel Atom.

Valg af teknologi
Udviklingen inden for processorteknologi går lynhurtigt, og for udviklerne er det ikke nok at vide, hvilke teknologier der findes i dag - de skal også have overblik over, hvad der kommer det næste halve år.

- Som uafhængig aktør er det Data Respons' mål at finde de bedste hovedprocessorer, platforme og komponenter til hvert enkelt udviklingsprojekt. Det er vigtigt at have overblik over, hvad der er tilgængeligt, og ikke mindst over, hvad der er på vej. Og så er det ikke mindst vigtigt at implementere løsningen i et langsigtet perspektiv og planlægge næste generation allerede på udviklingsstadiet, afslutter Lønstad.

Kilde: Data Respons - http://www.datarespons.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078