23948sdkhjf

Nedskæringer på vej hos Prevas

Den svenske koncern planlægger opsigelser, der vil medføre, at op til 10 % af koncernens tjenesteydelser vil blive udfaset.
Årsagen til nedskæringerne er, at Prevas fortsat oplever svære betingelser på konsulentmarkedet. CEO Mats Lundberg forklarer, at koncernen indtil nu har forsøgt at klare sig igennem krisen uden større afskedigelsesrunder, men nu er der ingen vej udenom.

- Vores bevidste strategi har været at forsøge at balancere virksomheden uden større opsigelser. Bedømmelsen er, at bedringen vil trække ud, og derfor er Prevas desværre nødt til at afskedige medarbejdere, siger Mats Lundberg.

Selv om markedet har stabiliseret sig den seneste tid inden for visse brancher, er de stadig præget af en almen usikkerhed. Derfor udskydes opstart af nye, større projekter fortsat.

- 2009 er stadig et svært år for Prevas, men vi ser en svag bedring hos vores kunder. Konjunkturen er på vej til at gå opad igen, men jeg tror, at bedringen trækker ud til et stykke ind i 2010, fortsætter Mats Lundberg.

Kilde: Prevas - http://www.prevas.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145