23948sdkhjf

William Demant forventer øget vækst

Koncernens høreapparatforretning har i årets tredje kvartal udviklet sig tilfredsstillende med en realiseret omsætningsvækst, der væsentligt overstiger udviklingen i første halvår.
Den danske høreapparatproducent William Demant fortsætter fremgangen efter et godt tredje kvartal.

- I tredje kvartal var høreapparatforretningens vækst i forhold til samme periode i 2008 drevet af såvel volumenfremgang som en stigning i engrosaktiviteternes gennemsnitlige salgspris, hvilket blandt andet skyldes solid fremgang i salget til de uafhængige forhandlere, skriver William Demant i sit kvartalsregnskab.

Alle koncernens øvrige aktiviteter, dvs. detail, Diagnostiske Instrumenter og Personlig Kommunikation, har i tredje kvartal ligeledes udvist forbedrede vækstrater sammenlignet med første halvår.

Forventningen om, at koncernen i 2009 vil generere en omsætningsfremgang i høreapparatforretningens engrosaktiviteter, der overstiger markedsvæksten med 2-4 %, opretholdes. Dette understøttes blandt andet af, at høreapparatforretningens gennemsnitlige engrospris i øjeblikket udvikler sig gunstigere end priserne i det underliggende marked.

- Udviklingen i tredje kvartal betyder, at omsætning samt resultat af primær drift (EBIT) i andet halvår 2009 nu forventes at ville overstige de niveauer, der blev realiseret i årets første halvår. Omsætning og resultat vil dermed udvise væsentlig vækst i forhold til andet halvår 2008. Tidligere forventedes andet halvårs omsætning og resultat at blive realiseret i samme størrelsesorden som i første halvår, skriver William Demant.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094