23948sdkhjf

ITEK glæder sig over flere penge til IKT-området

En kvart milliard kroner bliver afsat til forskning inden for it og tele de næste tre år. Penge, som stammer fra auktionen over licenser til 3G mobilnet, UMTS i 2001.
- Det er glædeligt, at det nye forlig afsætter en kvart mia. kr. til it og tele over de næste tre år. Det er rimeligt, at de midler, som netop er fremkommet gennem auktion af televirksomhedernes licenser også afsættes til forskning og innovation inden for it, tele, elektronik og kommunikation, siger branchedirektør Tom Togsverd, DI ITEK.

- Det er godt, at innovationsmiljøerne er blevet styrket med 200 mio. kr. Det har vi haft et stort ønske om. DI ITEK har også kæmpet for, at der afsættes midler til forskning og udvikling inden for intelligent energi, transport og sundhedsområdet, hvilket imødekommes med det nye forlig, fortsætter Tom Togsverd.

- Lidt malurt i bægeret er dog, at der med forliget ikke er afsat penge til et center for IKT-forskning, der kan styrke den erhvervsrettede forskning inden for it, tele, elektronik og kommunikation, afslutter Tom Togsverd.

Kilde: DI ITEK - http://itek.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078