23948sdkhjf

Microsound foran rekonstruktion

Den danske producent af audio-løsninger står foran en tvangsopløsning, fordi man ikke har afleveret regnskab. En reetablering af selskabet synes dog sandsynlig.
Microsound blev i 2008 overtaget af svenske Cellpoint , men siden da er ikke alt gået efter planen for det danske selskab. Svenskerne har ikke bidraget med den kapital, der blev lovet ved købet, og Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har endnu ikke modtaget noget regnskab fra Microsound og har derfor sendt selskabet ud i tvangsopløsning. Det skriver Børsen.

Administrerende direktør hos Microsound, Ole Lund, forventer dog, at selskabet kan drives videre. Han har forhandlet med Cellpoints ledelse og fået lovning på, at de manglende penge er på vej. Alternativt har han talt med nye danske investorer, der er villige til at skyde penge i Microsound.

Hos Cellpoint forklarer man, at de manglende betalinger skyldes, at man selv har investorer, der ikke er kommet med den lovede kapital. Samtidig understreger administrerende direktør Katarina Henriksson dog, at der nu er fundet en løsning på problemet, og at det blot drejer sig om få millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078