23948sdkhjf

OEM Automatic og Klitsø Processtechnic fusionerer

Den 2. november 2009 fusionerer OEM Automatic A/S og Klitsø Processtechnic a-s, og danner sammen det nye selskab OEM Automatic Klitsø A/S.
OEM Automatic A/S og Klitsø Processtechnic a-s fusionerer og bliver en af Danmarks stærkeste leverandører af komponenter indenfor industriel automation og processteknik.

Det nye selskab OEM Automatic Klitsø A/S bliver et datterselskab af Europas ledende aktør indenfor handel med tekniske komponenter - OEM International AB.

Resultatet af fusionen bliver, at virksomhedens produktsortiment og den tekniske knowhow nu bliver endnu større, bredere og dybere. OEM Automatic Klitsø kan tilbyde komponenter fra producenter indenfor tryk og flowteknik, procesteknik, el-, sikkerhed-, motor og transmissionskomponenter samt industribatterier.

OEM Automatic Klitsø vil fortsat vil være den konstruktive partner, som de fusionerende selskaber hver især, allerede er kendt for.

- Vi har den ydmyge indstilling, at størrelsen ikke automatisk gør os til en bedre leverandør, men vil fortsætte med at finde de rette løsninger til vore kunders applikationer. Vore kunder vil fortsat have de normale kontaktpersoner, pris- og leveringsaftaler, men vil med fusionen nu have mulighed for at handle endnu flere produkter fra én og samme partner, lyder det i en pressemeddelelse fra OEM Automatic.

Kilde: OEM Automatic - http://www.oemklitso.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126