23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikbranchen

Electronic Supply kan i dag berette om nye ansigter hos DIS, Neets og Robocluster

Dansk Ingeniørservice
Dansk Ingeniørservice, DIS, har ansat seks nye medarbejdere.

Anna Høite Meersohn er ansat hos DIS Aalborg som Project Manager. Anna, der er uddannet BA i Export Sales & Technology Management, kommer fra en stilling hos Alfa Laval Aalborg, hvor hun arbejdede som Project Manager. Anna har derudover arbejdet hos Alfa Laval Aalborg i forbindelse med kvalitet og er uddannet Lead Auditor.

Bjarne Jensen er ansat hos DIS Aalborg som Project Engineer. Bjarne, der er uddannet maskiningeniør, kommer fra en stilling hos Aalborg Engineering, hvor han arbejdede som projektingeniør i kedelafdelingen. Bjarne har derudover været hos Cimbria Manufacturing som konstruktionsingeniør.

Emma Emel Altinay er ansat hos DIS Aarhus som Project Engineer. Emma er nyuddannet elektronikingeniør fra Aarhus Universitet i Herning.

Jacob Sinding er ansat hos DIS København som Project Manager. Jacob, der er uddannet inden for Operations & Supply Chain management fra Aarhus Universitet, kommer fra en stilling hos FLSmidth A/S, hvor han arbejdede som Sales Manager. Jacob har derudover været officer i Flyvevåbnet.

Mathijs Vanhauwaert er ansat hos DIS København som Project Engineer. Mathijs er nyuddannet Industrial Engineer in Electro-Mechanics fra Ghent University og civilingeniør i Materiale- og procesteknologi fra DTU.

Sebastian Haake er ansat hos DIS Aarhus som Project Engineer. Sebastian, der er uddannet Linköping University og Case Western Reserve University, kommer fra en stilling hos SAAB AB, hvor han arbejdede som Design Engineer.

Neets
Neets, leverandør af AV-udstyr, er i vækst og opruster med to nyansættelser på salgs- og produktsiden.

Bo Jordansen indtræder som salgschef. Han bliver ansvarlig for alt direkte salg og for forhandlerfunktioner uden for EU, hvor Neets fortsætter med at ekspandere på markeder i Nord- og Sydamerika, Mellemøsten, Asien og Stillehavsområdet. Bo har tidligere været ansat som salgsdirektør hos de internationale teleselskaber Auerswald GmbH & Co. KG, Spectralink og Polycom og har mange års erfaring med at udvikle distributørprogrammer.

Michael Rumph er ny product manager med ansvar for at lede det tværfaglige arbejde med at udvikle innovative og kundeorienterede AV-produkter. Med over 20 års erfaring inden for både salg og systemdesign i AV-branchen er Michael godt rustet til at påtage sig den nye rolle.

Robocluster
To nye medarbejdere i RoboClusters sekretariat skal være med til at løfte flere nye projekter inden for robot- og automationsteknologi.

Peter Strabo Hummelshøj er ny civilingeniør hos Robocluster. Han er 33 år og uddannet civilingeniør i produktion og ledelse fra DTU. Peter Strabo Hummelshøj kommer fra konsulentbranchen, hvor han igennem de seneste syv år har arbejdet med projektledelse. Her har han deltaget i - og drevet en række optimeringsprojekter inden for Supply Chain, produktion, service og IT. 

Hos RoboCluster skal Peter lede tre projekter inden for droneteknologi og industriel automation.  I samarbejde med sekretariat skal han være med til at sikre et fortsat stærkt innovationsnetværk.

Sibel Sarac Isikli-Kristiansen er ansat som kommunikationsmedarbejder, og er uddannet cand.ling.merc. i Kommunikationsdesign fra SDU. Hun kommer fra kommunikationsfeltet, hvor hun har stiftet erfaring med en bred vifte af kommunikationsopgaver. 

Hos RoboCluster skal Sibel være med til at løfte kommunikationsopgaver i en række innovationsprojekter og generelt styrke RoboClusters profil. 

Sibels første opgave er at varetage en bred vifte af kommunikationsopgaver i forbindelse med Inno-Drone projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062